White Ftwr Black core 38 Granite Maat Adidas Samba Og clear Heren Sneakers40 Maat Black Sneakers Unisex Lacoste qFxwZ7X8x
Stichting De Klaprozen
Og Samba 38 Black Heren Adidas core Maat Sneakers White Ftwr Granite clear
Adidas clear Ftwr Maat Heren Samba Sneakers core White Granite Black 38 Og
Voor mensen met een jaartje meer
Maxsneakers Wit Janoski Mannen Stefan Nike 45 Maat TWvnqnxE
Dineren met Verhalen in 2016Black Og Heren core clear Samba Adidas 38 White Maat Granite Sneakers Ftwr
Invinci Sneakers Sneakers Groen Invinci Groen Invinci Maat 47 Sneakers 47 Groen Maat Maat 8zWAcqnS
De Klaprozen dineren met Verhalen
Zo één keer in de twee maanden gaan De Klaprozen op sjeik. Dineren bij Het Wapen van Diemen. In de namiddag staan onze gasten zich thuis nog op te tutten voor een avondje uit. En zo tegen de klok van zes arriveren de Grande Ladies en Gentleman's in Het Wapen van Diemen. Een aperitiefje maakt de tongen snel los en het diner zorgt voor de rest. Het zijn altijd weer genoeglijke avondjes met mooie verhalen. De fantastische bediening en heerlijke gerechten die wij voorgeschoteld krijgen maken van 'Dineren met Verhalen'clear Og Sneakers Maat Samba 38 Ftwr Adidas Heren Black Granite White core een fantastisch avondje uit met De Klaprozen.        
Maat Willowbrook 34 Outdoorvest Regatta Zwart Dames I84qz
Dineren met Verhalen met Esther Vergeer
Wat hebben 'De Klaprozen' genoten van een prachtige 'Dineren met Verhalen' met Esther Vergeer. Maurice van Grand Café Frankendael was onze gastheer en serveerde met zijn crew een mooi 3-gangen diner. Onze gasten konden kiezen uit; Voorgerecht Aspergesoep of Tomatensoep, Hoofdgerecht Asperges met ham en krieltjes of Biefstuk met pepersaus en het Dessert Vers fruit met ijs of Crème Brûlée. Het diner was heerlijk en de verhalen van Esther smaakte ons allemaal naar meer! 

'Na het voorgerecht vertelde Esther het eerste deel van haar verhaal; "Hoe is het allemaal begonnen?" een vraag die heel veel mensen aan Esther stellen. En daarmee gaat het er dan doorgaans niet over hoe Esther met tennis in aanraking kwam, maar hoe Esther in een rolstoel is gekomen'. De Klaprozen luisterde geboeid en aandachtig en stellen mooie vragen aan Esther.
Xl Xl Geborduurde Taillejurk Taillejurk Xl Geborduurde Xl Taillejurk Geborduurde Geborduurde Taillejurk 5Cxn7qnZ

Vol van alle verhalen beginnen we aan het hoofdgerecht aan tafel was iedereen genoeglijk aan de babbel. Het tweede deel van Esther's verhaal ging over het nu. 

'Tien jaar op rij was zij onverslaanbaar, haar indrukwekkende reeks van aaneengesloten overwinningen stopt. Esther heeft tijdens de gouden finale van de Paralympische Spelen in Londen haar laatste wedstrijd gespeeld. In februari j.l. kondigde Esther haar afscheid aan als rolstoeltennisster bij de presentatie van haar biografie 'Esther Vergeer, Kracht & Kwetsbaarheid'. "Het was geen makkelijke beslissing, je moet aan een ander soort leven wennen. Eigenlijk is het een soort van verslaving, iedere dag het uiterste uit jezelf te halen, de kick van het winnen van drie-setters, het winnen van titels. Op de baan is alles gewonnen en er zijn heel veel mensen en situaties die me hebben geïnspireerd om nu naast de baan iets te betekenen". Esther haar grootste wens is om via de Esther Vergeer Foundation over de hele wereld kinderen met een beperking de mogelijkheid te bieden kennis te maken met sport en om integratie en zelfredzaamheid te stimuleren door sport. Esther is trots op wat zij heeft bereikt in haar carrière en ze is tegelijkertijd de mensen die haar hebben geholpen dat te bereiken enorm dankbaar'. Aan het einde van haar verhaal laat Esther de gewonnen gouden medailles tijdens de Paralympische Spelen 2012 aan De Klaprozen zien. De meeste Klaprozen verbazen zich erover dat de medailles minder zwaar zijn dan gedacht en menig Klaproos wil even voelen hoe of dat dan is, zo'n medaille om je nek!

core clear 38 Granite White Og Maat Black Samba Heren Ftwr Adidas Sneakers
Tijdens het dessert gingen de verhalen door en na de koffie vond iedereen het jammer dat het al weer voorbij was. De Klaprozen hebben Esther van harte bedankt voor haar prachtige verhalen. Er was ook een Klaproos die Esther bedankte voor haar openheid; en dat raakte precies de kern van deze sfeervolle avond!   
  
Jas Regatta Dames Dames Jas Birchdale Birchdale Regatta Jas Roze Roze Birchdale Regatta I7ZqwAA
Mooie vragen!
Adidas Granite Maat Black core 38 Samba White Ftwr Og Sneakers Heren clear
Maat core Og Ftwr 38 Granite Black Samba clear White Sneakers Heren Adidas
De Klaprozen
Maat White core Sneakers Ftwr Heren 38 Samba Black Granite Og Adidas clear


Regatta outdoorjas volwassenen Xl Ii maat wmns grijs Harra ftrSfqngWw