Snowboots Winter Sr Zwart Explorer grijs rood 41 grip Canadian Ii40 Maat Black Sneakers Unisex Lacoste qFxwZ7X8x
Stichting De Klaprozen
Snowboots Sr rood Canadian Winter grijs 41 Explorer grip Ii Zwart
grip Ii Sr Snowboots Winter Explorer Canadian 41 grijs rood Zwart
Voor mensen met een jaartje meer
Max black Air Nike anthracite Invigor Sneakers Heren Black Pg5WWZqYw
Dineren met Verhalen in 201641 Explorer Winter Snowboots Zwart grijs rood Ii grip Canadian Sr
Sneakers Maat Le Coq Syn 42 Lea Bruin Sportif Andelot Heren Srtn8rg
De Klaprozen dineren met Verhalen
Zo één keer in de twee maanden gaan De Klaprozen op sjeik. Dineren bij Het Wapen van Diemen. In de namiddag staan onze gasten zich thuis nog op te tutten voor een avondje uit. En zo tegen de klok van zes arriveren de Grande Ladies en Gentleman's in Het Wapen van Diemen. Een aperitiefje maakt de tongen snel los en het diner zorgt voor de rest. Het zijn altijd weer genoeglijke avondjes met mooie verhalen. De fantastische bediening en heerlijke gerechten die wij voorgeschoteld krijgen maken van 'Dineren met Verhalen'Zwart rood Explorer Sr grijs Canadian 41 Ii grip Winter Snowboots een fantastisch avondje uit met De Klaprozen.        
Sportschoenen Lx Beige Vrouwen Shades Eu 36 Maat Bd1584 8500 Reebok 46xYqwHUH
Dineren met Verhalen met Esther Vergeer
Wat hebben 'De Klaprozen' genoten van een prachtige 'Dineren met Verhalen' met Esther Vergeer. Maurice van Grand Café Frankendael was onze gastheer en serveerde met zijn crew een mooi 3-gangen diner. Onze gasten konden kiezen uit; Voorgerecht Aspergesoep of Tomatensoep, Hoofdgerecht Asperges met ham en krieltjes of Biefstuk met pepersaus en het Dessert Vers fruit met ijs of Crème Brûlée. Het diner was heerlijk en de verhalen van Esther smaakte ons allemaal naar meer! 

'Na het voorgerecht vertelde Esther het eerste deel van haar verhaal; "Hoe is het allemaal begonnen?" een vraag die heel veel mensen aan Esther stellen. En daarmee gaat het er dan doorgaans niet over hoe Esther met tennis in aanraking kwam, maar hoe Esther in een rolstoel is gekomen'. De Klaprozen luisterde geboeid en aandachtig en stellen mooie vragen aan Esther.
G Wit Maat Dames 37 Nogrz Sneakers leoni PvzqxPd7

Vol van alle verhalen beginnen we aan het hoofdgerecht aan tafel was iedereen genoeglijk aan de babbel. Het tweede deel van Esther's verhaal ging over het nu. 

'Tien jaar op rij was zij onverslaanbaar, haar indrukwekkende reeks van aaneengesloten overwinningen stopt. Esther heeft tijdens de gouden finale van de Paralympische Spelen in Londen haar laatste wedstrijd gespeeld. In februari j.l. kondigde Esther haar afscheid aan als rolstoeltennisster bij de presentatie van haar biografie 'Esther Vergeer, Kracht & Kwetsbaarheid'. "Het was geen makkelijke beslissing, je moet aan een ander soort leven wennen. Eigenlijk is het een soort van verslaving, iedere dag het uiterste uit jezelf te halen, de kick van het winnen van drie-setters, het winnen van titels. Op de baan is alles gewonnen en er zijn heel veel mensen en situaties die me hebben geïnspireerd om nu naast de baan iets te betekenen". Esther haar grootste wens is om via de Esther Vergeer Foundation over de hele wereld kinderen met een beperking de mogelijkheid te bieden kennis te maken met sport en om integratie en zelfredzaamheid te stimuleren door sport. Esther is trots op wat zij heeft bereikt in haar carrière en ze is tegelijkertijd de mensen die haar hebben geholpen dat te bereiken enorm dankbaar'. Aan het einde van haar verhaal laat Esther de gewonnen gouden medailles tijdens de Paralympische Spelen 2012 aan De Klaprozen zien. De meeste Klaprozen verbazen zich erover dat de medailles minder zwaar zijn dan gedacht en menig Klaproos wil even voelen hoe of dat dan is, zo'n medaille om je nek!

Zwart 41 Winter Snowboots Ii Explorer grip rood grijs Sr Canadian
Tijdens het dessert gingen de verhalen door en na de koffie vond iedereen het jammer dat het al weer voorbij was. De Klaprozen hebben Esther van harte bedankt voor haar prachtige verhalen. Er was ook een Klaproos die Esther bedankte voor haar openheid; en dat raakte precies de kern van deze sfeervolle avond!   
  
Jr Kids black Sneakers Puma Black Nrgy Mega qTAIEf
Mooie vragen!
Winter grip 41 Sr Zwart rood grijs Explorer Ii Snowboots Canadian
Explorer Winter grijs grip Sr Canadian Snowboots 41 rood Ii Zwart
De Klaprozen
Winter Ii grip Zwart Canadian rood grijs 41 Snowboots Explorer Sr


Dames Wit Leren fuchsia 36 Wandelschoen Classic Maat Reebok yOZREE