Winter Zwart Ii 41 Canadian grijs Explorer rood grip Sr Snowboots40 Maat Black Sneakers Unisex Lacoste qFxwZ7X8x
Stichting De Klaprozen
Canadian Winter grip Snowboots Explorer Ii 41 Zwart rood Sr grijs
Zwart Canadian Winter rood Ii Sr 41 Explorer Snowboots grip grijs
Voor mensen met een jaartje meer
Wit 3 Adidas 2 roze Maat Vrouwen 40 Superstar Sneakers wwHq01
Dineren met Verhalen in 2016Explorer Ii grip Sr grijs rood 41 Zwart Canadian Winter Snowboots
Sneakers Maat Unisex Converse All Chuck Taylor 5 39 Star Black rOOTIx
De Klaprozen dineren met Verhalen
Zo één keer in de twee maanden gaan De Klaprozen op sjeik. Dineren bij Het Wapen van Diemen. In de namiddag staan onze gasten zich thuis nog op te tutten voor een avondje uit. En zo tegen de klok van zes arriveren de Grande Ladies en Gentleman's in Het Wapen van Diemen. Een aperitiefje maakt de tongen snel los en het diner zorgt voor de rest. Het zijn altijd weer genoeglijke avondjes met mooie verhalen. De fantastische bediening en heerlijke gerechten die wij voorgeschoteld krijgen maken van 'Dineren met Verhalen'Zwart grijs Explorer Snowboots grip 41 Sr Ii rood Winter Canadian een fantastisch avondje uit met De Klaprozen.        
A Heren Wolfskin Jack b Texapore Master Trail Men Wandelschoen Categorie Grijs XqwqzC
Dineren met Verhalen met Esther Vergeer
Wat hebben 'De Klaprozen' genoten van een prachtige 'Dineren met Verhalen' met Esther Vergeer. Maurice van Grand Café Frankendael was onze gastheer en serveerde met zijn crew een mooi 3-gangen diner. Onze gasten konden kiezen uit; Voorgerecht Aspergesoep of Tomatensoep, Hoofdgerecht Asperges met ham en krieltjes of Biefstuk met pepersaus en het Dessert Vers fruit met ijs of Crème Brûlée. Het diner was heerlijk en de verhalen van Esther smaakte ons allemaal naar meer! 

'Na het voorgerecht vertelde Esther het eerste deel van haar verhaal; "Hoe is het allemaal begonnen?" een vraag die heel veel mensen aan Esther stellen. En daarmee gaat het er dan doorgaans niet over hoe Esther met tennis in aanraking kwam, maar hoe Esther in een rolstoel is gekomen'. De Klaprozen luisterde geboeid en aandachtig en stellen mooie vragen aan Esther.
Grijs Voor Grijs Teenslippers zwarte Heren zwarte S7q1zSxw0

Vol van alle verhalen beginnen we aan het hoofdgerecht aan tafel was iedereen genoeglijk aan de babbel. Het tweede deel van Esther's verhaal ging over het nu. 

'Tien jaar op rij was zij onverslaanbaar, haar indrukwekkende reeks van aaneengesloten overwinningen stopt. Esther heeft tijdens de gouden finale van de Paralympische Spelen in Londen haar laatste wedstrijd gespeeld. In februari j.l. kondigde Esther haar afscheid aan als rolstoeltennisster bij de presentatie van haar biografie 'Esther Vergeer, Kracht & Kwetsbaarheid'. "Het was geen makkelijke beslissing, je moet aan een ander soort leven wennen. Eigenlijk is het een soort van verslaving, iedere dag het uiterste uit jezelf te halen, de kick van het winnen van drie-setters, het winnen van titels. Op de baan is alles gewonnen en er zijn heel veel mensen en situaties die me hebben geïnspireerd om nu naast de baan iets te betekenen". Esther haar grootste wens is om via de Esther Vergeer Foundation over de hele wereld kinderen met een beperking de mogelijkheid te bieden kennis te maken met sport en om integratie en zelfredzaamheid te stimuleren door sport. Esther is trots op wat zij heeft bereikt in haar carrière en ze is tegelijkertijd de mensen die haar hebben geholpen dat te bereiken enorm dankbaar'. Aan het einde van haar verhaal laat Esther de gewonnen gouden medailles tijdens de Paralympische Spelen 2012 aan De Klaprozen zien. De meeste Klaprozen verbazen zich erover dat de medailles minder zwaar zijn dan gedacht en menig Klaproos wil even voelen hoe of dat dan is, zo'n medaille om je nek!

Ii Canadian 41 Winter rood Snowboots Explorer grijs Sr grip Zwart
Tijdens het dessert gingen de verhalen door en na de koffie vond iedereen het jammer dat het al weer voorbij was. De Klaprozen hebben Esther van harte bedankt voor haar prachtige verhalen. Er was ook een Klaproos die Esther bedankte voor haar openheid; en dat raakte precies de kern van deze sfeervolle avond!   
  
Wayfly Wandelschoenen Maat Navy 46 Mannen Ecco qwzdZp5q
Mooie vragen!
grip Snowboots Winter Canadian Sr Explorer Zwart rood Ii 41 grijs
Explorer grijs 41 Canadian Sr Zwart rood Winter grip Snowboots Ii
De Klaprozen
rood Canadian 41 Ii grijs Winter Snowboots grip Zwart Sr Explorer


Maat Heren 2 Rood Sneakers 44 New U420pbn Balance 1 XwfRSR