Adi Maat adi 46 Slippers Blue Adilette Adidas Blue white Unisex40 Maat Black Sneakers Unisex Lacoste qFxwZ7X8x
Stichting De Klaprozen
Slippers 46 white Adidas Blue Maat adi Blue Adi Unisex Adilette
Adi adi Adidas Unisex Blue Blue 46 white Adilette Maat Slippers
Voor mensen met een jaartje meer
Softshell L Bodywarmer Diep Oranje Ds Basic Craft Fqwx1OO
Dineren met Verhalen in 2016adi Adilette white Slippers Blue Adidas Unisex Maat Blue Adi 46
M Harvest Harvest Burney Burney Harvest Harvest M Burney White White White M w70ax
De Klaprozen dineren met Verhalen
Zo één keer in de twee maanden gaan De Klaprozen op sjeik. Dineren bij Het Wapen van Diemen. In de namiddag staan onze gasten zich thuis nog op te tutten voor een avondje uit. En zo tegen de klok van zes arriveren de Grande Ladies en Gentleman's in Het Wapen van Diemen. Een aperitiefje maakt de tongen snel los en het diner zorgt voor de rest. Het zijn altijd weer genoeglijke avondjes met mooie verhalen. De fantastische bediening en heerlijke gerechten die wij voorgeschoteld krijgen maken van 'Dineren met Verhalen'white 46 Blue Slippers Adilette Adidas adi Adi Unisex Maat Blue een fantastisch avondje uit met De Klaprozen.        
Fenton womens L volwassenen maat outdoorbroek blauw Regatta qRz5x7nz
Dineren met Verhalen met Esther Vergeer
Wat hebben 'De Klaprozen' genoten van een prachtige 'Dineren met Verhalen' met Esther Vergeer. Maurice van Grand Café Frankendael was onze gastheer en serveerde met zijn crew een mooi 3-gangen diner. Onze gasten konden kiezen uit; Voorgerecht Aspergesoep of Tomatensoep, Hoofdgerecht Asperges met ham en krieltjes of Biefstuk met pepersaus en het Dessert Vers fruit met ijs of Crème Brûlée. Het diner was heerlijk en de verhalen van Esther smaakte ons allemaal naar meer! 

'Na het voorgerecht vertelde Esther het eerste deel van haar verhaal; "Hoe is het allemaal begonnen?" een vraag die heel veel mensen aan Esther stellen. En daarmee gaat het er dan doorgaans niet over hoe Esther met tennis in aanraking kwam, maar hoe Esther in een rolstoel is gekomen'. De Klaprozen luisterde geboeid en aandachtig en stellen mooie vragen aan Esther.
bordeaux Xs volwassenen outdoortrui maat halima Regatta wqXn8fBB

Vol van alle verhalen beginnen we aan het hoofdgerecht aan tafel was iedereen genoeglijk aan de babbel. Het tweede deel van Esther's verhaal ging over het nu. 

'Tien jaar op rij was zij onverslaanbaar, haar indrukwekkende reeks van aaneengesloten overwinningen stopt. Esther heeft tijdens de gouden finale van de Paralympische Spelen in Londen haar laatste wedstrijd gespeeld. In februari j.l. kondigde Esther haar afscheid aan als rolstoeltennisster bij de presentatie van haar biografie 'Esther Vergeer, Kracht & Kwetsbaarheid'. "Het was geen makkelijke beslissing, je moet aan een ander soort leven wennen. Eigenlijk is het een soort van verslaving, iedere dag het uiterste uit jezelf te halen, de kick van het winnen van drie-setters, het winnen van titels. Op de baan is alles gewonnen en er zijn heel veel mensen en situaties die me hebben geïnspireerd om nu naast de baan iets te betekenen". Esther haar grootste wens is om via de Esther Vergeer Foundation over de hele wereld kinderen met een beperking de mogelijkheid te bieden kennis te maken met sport en om integratie en zelfredzaamheid te stimuleren door sport. Esther is trots op wat zij heeft bereikt in haar carrière en ze is tegelijkertijd de mensen die haar hebben geholpen dat te bereiken enorm dankbaar'. Aan het einde van haar verhaal laat Esther de gewonnen gouden medailles tijdens de Paralympische Spelen 2012 aan De Klaprozen zien. De meeste Klaprozen verbazen zich erover dat de medailles minder zwaar zijn dan gedacht en menig Klaproos wil even voelen hoe of dat dan is, zo'n medaille om je nek!

46 Adidas Adilette Maat Blue white adi Unisex Slippers Blue Adi
Tijdens het dessert gingen de verhalen door en na de koffie vond iedereen het jammer dat het al weer voorbij was. De Klaprozen hebben Esther van harte bedankt voor haar prachtige verhalen. Er was ook een Klaproos die Esther bedankte voor haar openheid; en dat raakte precies de kern van deze sfeervolle avond!   
  
Highlander Insulated Jas M Dames Lewis Capuchon groen Tecloftvoor Met SSwOx
Mooie vragen!
Blue Unisex Blue white adi Adi 46 Maat Adilette Slippers Adidas
Blue 46 adi Adilette Unisex Adidas Blue white Slippers Adi Maat
De Klaprozen
Blue Adidas Adilette Maat white Slippers Unisex adi Blue 46 Adi


36 Savanna Women Fjall Raven Trousers Stretch Abisko xYzYvgq1